تاریخ انتشار: 1399/01/13 18:11 | بازدید: 900
زنبور عسل تنها موجودیست که غذایی قابل مصرف برای انسان تولید میکند.از هر سه گرم شهدی كه زنبور عسل به كندو میآورد، تقریبا يک گرم عسل به دست ميآيد. از آنجایی که شهد گلها حاوي 50 تا 80 درصد آب است، زنبور عسل بين راه و پيش از رسيدن به كندو مقداری از آبِ شهد را جذب ميكند و اين عمل ميزان رطوبت عسل را به حدود 17 تا 25 درصد کاهش میدهد.
زنبور در پروسه تبدیل شهد به عسل، انواع آنزيمها همچون آنزیم دياستاز را به آن اضافه میكند. چهار پنجم وزن عسل را كربوهيدراتها تشكيل میدهند و بقيه آن عبارت است از: پروتئين، املاح معدنی، عناصر معطر، آنزيمها، ويتامينها، گرده گل و آب.
برچسب ها: عسل خرم آباد, عسل لرستان, قیمت عسل, خرید عسل از زنبوردار, عسل گون اصل, عسل وحشی, عسل کوهی, خواص درمانی عسل, خواص عسل, خرید اینترنتی عسل, خرید عسل, عسل خرم آباد , عسل طولابی خرم آباد , عسل گودرزی, فروش اینترنتی عسل, فروش عسل, عسل ارگانیک, عسل طبیعی, عسل گون, عسل درمانی,
نظرات